Home » Diensten

Verhuizen is ingrijpend, voor iedereen

Maar zeker voor ouderen. Of u nu bewust kiest of door uw gezondheid wordt gedwongen. Wat de reden ook is om uw huidige woning te verlaten, de aankomende verhuizing is emotioneel gezien een ingrijpende gebeurtenis die stress en zorgen oplevert. 

Er moet veel geregeld worden en er moeten nog meer keuzes worden gemaakt.  U moet afscheid nemen van uw huis vol herinneringen en van dierbare spullen,en dat is lastig. Maar waar en hoe moet u beginnen aan dit avontuur? Het is extra ingewikkeld wanneer u er alleen voor staat of liever geen beroep doet op uw kinderen, familie of vrienden.

Hulp inschakelen

Als ervaren verhuishulp weet ik dat hulp vragen moeilijk kan zijn. Eigenlijk wilt u het liever zelf doen. Zoiets persoonlijks uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen moet groeien. Daarom start ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek geeft u aan welke wensen u heeft. Ik neem de tijd voor u en samen doorlopen we de verschillende mogelijkheden. Na het kennismakingsgesprek kunt u aangeven of en op welke onderdelen u mij wilt inzetten. Aan u de keuze.

Meer weten over mijn werkwijze