Home » Nieuws & tips

Op deze pagina worden regelmatig tips en informatie toegevoegd. Als het bericht nieuw is ziet u het volledig. Is het bericht wat ouder dan ziet u de eerste alinea. Door op de titel te klikken opent het bericht en kunt u alles lezen.

Tilburg Bruist

In de editie van oktober Tilburg Bruist heb ik een advertorial waarin mijn bedrijf wordt voorgesteld.

Lees meer »

Seniorenverhuizing, hoe krijg ik het geregeld.

De beslissing is genomen, u gaat verhuizen. Verhuizen is een kunst. Althans, goed verhuizen zonder panieksituaties. Een goede voorbereiding is hierbij van groot belang. Er komt zoveel op u af en de angst om zaken te vergeten is groot.

Lees meer »

Senioren verhuishulp met emotionele en praktische ondersteuning

Nieuwsklok 17 maart 2016 Senioren verhuizen van hun eigen woning naar verpleeghuizen en aanleunwoningen. Dat gaat echter niet vanzelf, veel senioren kijken als een berg op tegen de verhuizing omdat zij niemand hebben om op terug te vallen. Als er al kinderen zijn hebben zij het vaak te druk met hun eigen zaken of ze wonen te ver weg. Professionele verhuizers nemen onvoldoende de tijd voor de senioren zelf. Angela Smarius is senioren verhuishulp en biedt uitkomst voor de groep die er anders alleen voor komt te staan.

Lees meer »

Verhuizen en energieleveranciers

U wilt er na de verhuizing toch ook nog warmpjes bij zitten? Geef uw verhuizing tijdig door aan uw energieleveranciers (gas, licht en water) Dat kan al drie maanden van tevoren, maar doe het uiterlijk twee weken voordat u verhuist. Dan kan uw energiebedrijf alles goed voor u in orde maken. Kiest u een nieuwe leverancier? Dan zijn zeker 3 weken nodig.

Lees meer »

Geen beeld of geluid na de verhuizing?

Niets zo vervelend als dat! Wanneer u gaat verhuizen moet de nodige aandacht besteedt worden aan de aansluitingen voor telefoon, TV en internet. Voor de nieuwe woning en het stopzetten in de oude woning. TIP: Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, geef het door aan uw provider. Ze hebben gemiddeld 3 tot 4 weken nodig voor de verhuizing administratief geregeld is.

Lees meer »