Home » Vraag en antwoord

Jij kunt toch niet alles alleen doen?

Dat klopt, plannen, organiseren en de administratieve zaken doe ik zelf. Maar het daadwerkelijk verhuizen besteed ik graag uit aan de erkende verhuizer, waar ik mee samenwerk. Zij hebben de mankracht, vervoer en ander materiaal wat noodzakelijk is. En zij weten precies hoe ze moeten omgaan met uw kostbare spullen.

Maak jij afspraken met de verhuizer?

Net wat u wilt. Ik kan de afspraak maken, bij het gesprek aanwezig zijn en alle verdere afspraken coördineren en u zo ontzorgen op alle gebieden.

Kan er ook geholpen worden bij het in- en uitpakken?

Ja hoor. Ik kan u daarbij helpen en/of de erkende verhuizer. Bij mensen met dementie maak ik foto’s van alle kasten en de hele inrichting en probeer alles zoveel mogelijk hetzelfde neer te laten zetten. Maar dit is ook een goede tip voor mensen zonder dementie. Zo is uw nieuwe huis snel weer een thuis waar u alles kunt vinden.

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Als u de verhuizing doet met een erkende verhuizer wel. Zeker zo veilig! Tijdens het maken van de offerte komen de voorwaarden hierover altijd aan de orde.

Wie hangt de lampen en schilderijen op?

Dat kan allemaal geregeld worden met de erkende verhuizer. Als u daar gebruik van wenst te maken spreken we dat meteen af bij het maken van hun offerte.

Ik heb ook nieuwe vloerbedekking en gordijnen nodig en misschien moet er nog geschilderd worden. Kun jij daar ook bij helpen.

Ook daarbij kan ik u ondersteunen door afspraken te maken met partnerbedrijven of met u mee te gaan naar door u gewenste leveranciers. Alles met het doel om tijdig alles geleverd te krijgen en dat afspraken worden nagekomen.

Mijn oude huis moet netjes worden opgeleverd. Kun jij dat ook regelen?

Ik kan het voor u organiseren. Voor de daadwerkelijke uitvoering zet ik de hulp van gespecialiseerde partnerbedrijven in. Hiermee maak ik vooraf duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent.